Diplomático Single Vintage 2004 0,7l Zobrazit větší
Fotografie produktů (zejména vín) je pouze informativní včetně indikace případného ročníku na etiketě. U drtivé většiny produktů jsou fotografie aktuální, nicméně někdy se design může ročník od ročníku měnit a výrobci ne vždy produkty přefocují. Závazné informace jsou uvedeny v sekci vlastností produktu. Pokud je pro Vaši objednávku shoda produktu s fotografií kritická a máte pochybnosti, prosíme kontaktujte nás a my to pro tento produkt prověříme proti fyzické zásobě. Děkujeme!

Diplomático Single Vintage 2004 0,7l

RUM311

Limitovaná edice Diplomática vyrobeného z cukrové třtiny roku 2004, který byl jedním z nejlepších roků pro sklizeň cukrové třtiny v novodobé historii Venezuely. Pro zrání tohoto skvostného destilátu Diplomatica Single Vintage 2004 byly použity ty nejlepší sudy po bourbonu a jednosladových whisky. Pro závěrečný dotek byl rum Diplomatica Single Vintage 2004 uložen do sudů po španělském sherry.

Více informací

Další produkty Diplomático

Tento produkt teď není skladem

Prodej produktu byl ukončen
Tento produkt již není dostupný. Níže si můžete vybrat z jeho alternativ či aktuálně dostupných edic.

Příbuzné a zajímavé

    Parametry

    Objem (ml)700
    Obsah alkoholu43
    Země původuVenezuela
    Ročník2004
    ChuťSladká, Ovocná

    Více informací

    Maestro Ronero, Tito Cordero, se rozhodl použít pro zrání tohoto skvostného destilátu ty nejlepší sudy po bourbonu a single malt whisky. Tyto sudy následně uchovávaly svůj rumový obsah, dokud nedosáhl optimálního stáří. Po jeho dosažení byl uložen do sudů, které dříve obsahovaly španělské sherry, aby finálnímu rumu poskytly závěrečný dotek. Jemné dubové tóny vyvážené sušeným ovocem, vanilkou, čokoládou a lehkými náznaky toustu, které můžeme vnímat v tomto elegantním, komplexním a intenzivním rumu vás nenechají na pochybách, že jste ochutnali skutečně skvělý rum.