Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Bombay

Světlo světa spatřil již v roce 1761 a dodnes je pro jeho výrobu používána stále stejná receptura. Jednou z nejdůležitějších ingrediencí je kvalitní skotské obilí a 10 bylinných příměsí, takzvaných botanicals, které se přidávají k původní chuti jalovce a dodávají tomuto nápoji jeho jedinečnou chuť. Proces, jak se Bombay Sapphire vyrábí, je známý jako vapour infusion, neboli plynná infúze. Spočívá v tom, že se alkoholové páry mísí s přísadami v plynném stavu (prochází přes bylinné přísady umístěné odděleně v perforovaných měděných koších), čímž je umožněno vstřebání bylinného aroma.

Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky
Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky