Russian Standard

Na přípravě receptury vodky Russkij Standart se podílela Ruská Vědecká Společnost, zabývající se výzkumem v oblasti potravinářství, neboť hlavním úkolem při výrobě tohoto mimořádného produktu bylo dosažení prvotřídní světové kvality. Tato instituce znovuobjevila výsledky práce slavného vědce D.I. Mendělejeva z roku 1894, který předsedal Carské vládní radě, zodpovědné za normy a receptury pro výrobu té nejlepší ruské vodky.

Snoubením mnohasetleté tradice výroby vodky v Rusku s možnostmi soudobých technologií se podařilo oživit recepturu, na kterou byli předkové právem nesmírně hrdí a která plně vyhovuje carské normě kvality - „Ruskému Standartu“. Recepturu vodky, jejíž chuťové vlastnosti posunují standard, vůči němuž se ostatní vodky poměřují.

Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek