Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
| Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Zobrazit větší VCR181
Vyrábí se lisováním zmrzlých hroznů sklizených při teplotě - 7 °c a získaný mošt obsahuje minimálně 27 stupňů cukernatosti. Nízká teplota při sklizni má za následek zmrznutí vody v bobulích. Po jejich vylisování je v moštu vysoká koncentrace cukrů, kyselin a aromatických látek. Po vykvašení získáváme víno vyznačující se vysokým obsahem extraktivních látek a zbytkového cukru.
Tento produkt teď není skladem
| Objem (ml) | 200 |
| Barva | Bílé |
| Země původu | Česká republika |
| Obsah cukru | Sladké |
| Oblast | Morava |
Doporučujeme k zakončení slavnostní tabule jako doplněk k dezertu nebo moučníku.
Velmi koncentrované, kořenité víno s nižší...
310 Kč