Hacienda de Chihuahua SOTOL Plata 0,05l Zobrazit větší
Fotografie produktů (zejména vín) je pouze informativní včetně indikace případného ročníku na etiketě. U drtivé většiny produktů jsou fotografie aktuální, nicméně někdy se design může ročník od ročníku měnit a výrobci ne vždy produkty přefocují. Závazné informace jsou uvedeny v sekci vlastností produktu. Pokud je pro Vaši objednávku shoda produktu s fotografií kritická a máte pochybnosti, prosíme kontaktujte nás a my to pro tento produkt prověříme proti fyzické zásobě. Děkujeme!

Hacienda de Chihuahua SOTOL Plata 0,05l

SOT007

Hacienda de Chihuahua Plata Sotol 0,7L je unikátní destilát, který se pálí z divoko rostoucí Agáve Dasylirion, která roste v pouštích státu Chihuahua na severu Mexika. Jedná se o zvlášť jemný a osvěžující destilát s výraznou chutí divoké agáve.

Více informací

Tento produkt teď není skladem

80 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Parametry

Objem (ml)50
Obsah alkoholu38
Země původuMexiko

Více informací

Při výrobě Sotolu Hacienda de Chihuahua se pro kvašení používají stejné kvasnice, jaké jsou užívány pro kvašení šampaňského. Lahev Sotolu Hacienda de Chihuahua získala za svůj design a etiketu ocenění „Best of Show“ při udílení Beverage Packaging Global Design Awards 1998.
Sotol Hacienda de Chihuahua Plata je zvláště jemný a osvěžující destilát s výraznou chutí divokého agáve. Nezraje v dubových sudech.