Gold of Mauritius Zobrazit větší

Fotografie produktů (zejména vín) je pouze informativní včetně indikace případného ročníku na etiketě. U drtivé většiny produktů jsou fotografie aktuální, nicméně někdy se design může ročník od ročníku měnit a výrobci ne vždy produkty přefocují. Závazné informace jsou uvedeny v sekci vlastností produktu. Pokud je pro Vaši objednávku shoda produktu s fotografií kritická a máte pochybnosti, prosíme kontaktujte nás a my to pro tento produkt prověříme proti fyzické zásobě. Děkujeme!

Gold of Mauritius 0,7l box

RUM249

Unikátní výběr těch nejlepších stařených rumů, které může Mauritius nabídnout. Tyto rumy jsou poté stařeny v sudech po nejkvalitnějším africkém portském víně po dobu 15 měsíců.

Více informací

Další produkty Gold of Mauritius

1 190 Kč s DPH

Dostupnost SKLADEM

Přidat na seznam přání

Parametry

Objem (ml)700
Obsah alkoholu40
Země původuMaurícius
ChuťKořeněná

Více informací

Jedná se o velmi jemný rum kde ve vůni najdeme krásný nádech portského vína a  v chutí dominuje čokoláda, dub pražené ořechy. 

Gold of Mauritius obdržel několik velmi významných ocenění které podtrhují unikátní charakter tohoto prémiového rumu: 

  • 1. místo na Top Rum Francophone 2015-2016
  • 2. Místo na World Spirit Award 2015
  • 1. Místo na World Spirit Award 2016
  • 1. Místo na Top Rum Ocean Indien 2014-2015

Koktejly

LE GRAND BAIE

  • 60ml Mauritius Club rum
  • 2 lime wedges
  • 3 dashes aromatic bitters
  • Ginger Ale
  • Pour the Mauritius Club in a highball glass filled with ice cubes. Squeeze the lime wedges into the glass and top up with Ginger Ale. Dash the bitter over the final drink and garnish with the spent lime wedge and a mint sprig.

LE CANONNIER

  • 30ml Gold of Mauritius rum
  • 30ml sweet vermouth
  • 30ml bitter orange liqueur
  • Add all ingredients in a mixing glass filled with ice and stir until cold. Strain into a chilled cocktail glass, and finish with a freshly cut orange zest.

LE BEL OMBRE

  • 45ml Mauritius Club rum
  • 15ml gentian liqueur
  • 15ml sugar syrup
  • 15ml fresh lime juice
  • 200g roasted pineapple
  • Add the pineapple pieces, the lime juice and sugar in a shaker and muddle the fruit thoroughly. Add plenty of ice cubes and together with the remaining ingredients and shake until ice cold. Strain over crushed ice, garnish with a few pieces of pineapple and a sprig of rosemary.
  • Hint: Lightly burn the rosemary to release the aroma before drinking.

LE CUREPIPE

  • 45ml Gold of Mauritius rum
  • 20ml Manzanilla sherry
  • 15ml caramel syrup
  • 3 dashes chocolate bitters
  • 2 dashes saline solution
  • Stir all ingredients with ice cubes, then strain in a double old-fashioned glass filled with ice cubes. Garnish with a flamed orange zest and a caramel weave.
  • Hint: saline solution is made by combining equal weight of warm water & salt.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: