Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Katalog
Široký výběr tuzemských i zahraničních vín z těch nejkvalitnějších vinic.
Ročníkové portské z roku 1968 od rodiny s největší sbírkou vzácných ročníků. Tuto Colheitu můžete vypít hned nebo archivovat po několik desetiletí.
První ročníkové portské tohoto milénia od rodiny s největší sbírkou vzácných ročníků. Tuto Colheitu můžete vypít hned nebo archivovat po několik desetiletí.
Dárkové balení ročníkového portského Dalva Late Bottled Vintage 2013. Bujně ovocná vůně malin, ostružin a lesních plodů. V chuti plné, svěží a pikantní s přetrvávající dochutí.
Novinka roku 2017 z řady nealkoholických vín Carl Jung. Tentokrát odrůda Shiraz s intenzivní rudou barvou, tóny čokolády, dobrou strukturou tříslovin a skvělou rovnováhou
Miniatura nealkoholického šumivého vína Carl Jung Mousseux.
Šumivé dealkoholizované víno s příchutí broskví. Hodně nachlazené je ideálním letním osvěžením pro ty kteří to mají rádi sladké a šumivé ;-)
Dievole Divertimento Magnum IGT je vytvořeno ze selekce toskánských autochtoních odrůd z různých vinic, např. Canaiolo, Canaiolo a Mammolo. Hrozny byly ručně sbírány do košíčků. Každá lahev je skutečně originální "dílo" - se zlatým otiskem vinařovy ruky.
Altos de Corral je jedno z největších vín z oblasti Rioja na našem trhu. 100% Tempranillo.
Velice povedené, krásně pitelné cuvée zcelující odrůdy Rulandské šedé a Chardonnay. Víno má zlatou barvu, vůni po meruňkách a hruškách, s květinovým podtónem, plnou chutí na patře a dlouhou minerální dochutí. Vhodné k široké škále výraznějších pokrmů, krémovým polévkám, sýrům.
Víno má zlato zelenkavou barvu, lákavou květinovou až rostlinnou vůni po lípě, akátu, limetce, s jemnými podtóny medu, s lahodnou, dlouhou a šťavnatou dochutí. Je vhodné k sladkovodním rybám, k bílým masům.
Víno světle zlaté barvy, velmi jemné, elegantní vůně. Na patře lahodné, s pikantní kyselinkou, podpořené lehkým zbytkovým cukrem. V chuti harmonické a jemně kořenité. Jako aperitiv, k sýrům s bílou plísní, k obědovým salátům, těstovinám, složitějším polévkám a k sladkovodním rybám. Zajímavé k jemnějším, piškotovým dezertům.
Plné, mohutné víno s rozmanitou vůní tmavého peckovitého ovoce.
Vyrábí se lisováním zmrzlých hroznů sklizených při teplotě - 7 °c a získaný mošt obsahuje minimálně 27 stupňů cukernatosti. Nízká teplota při sklizni má za následek zmrznutí vody v bobulích. Po jejich vylisování je v moštu vysoká koncentrace cukrů, kyselin a aromatických látek. Po vykvašení získáváme víno vyznačující se vysokým obsahem extraktivních látek...
Velmi koncentrované, kořenité víno s nižší kyselinkou a krásným výrazným aroma čajových růží a fialek. Doporučujeme ke kořeněným pokrmům asijské kuchyně, sladkým úpravám kuřecího, či sýrům.
Intenzivně tmavá barva, buket s tóny bobulí a jemného dřeva, na patře silné a sametové, perfektně vyvážené plynule pokračující k dlouhému hedvábnému závěru. Sametové třísloviny Merlotu přinášejí kulatost a charakter k svěžímu a aromatickému závěru. Perfektně se hodí ke kapounovi s černým lanýžem.
Vyšší, zlatavě žlutá barva se zelenkavými reflexy a střední viskozitou. Středně intenzivní aroma připomíná tóny zralého manga, sušeného ananasu a bílých květů. Plnější, bohatá a příjemně aromatická chuť je v harmonii s vůní a v delší dochuti najdeme tóny zralého exotického ovoce a sladkého koření.
Výborný Médoc, který zrál 15 měsíců v dubových sudech, nejlépe vychutnáte k červenému masu nebo jehněčímu. Temná intenzivní karmínová barva, bohatý buket s aroma opečeného chleba a kandovaného ovoce, na patře vydatné s vyzrálými tříslovinami, výrazný dlouhý závěr.
Samotní degustátoři z vyhlášené pařížské restaurace Maxim's de Paris pro Vás vybírají ta nejlepší vína a šampaňské. Jedním z nich je i Maxim's Champagne Cuvée Brut zlatě jantarové barvy s květinovým buketem, aroma bílého ovoce a tóny citrusů, na patře je svěží, s chutí sušeného ovoce a briošek, dlouhý závěr.
Samotní degustátoři z vyhlášené pařížské restaurace Maxim's de Paris pro Vás vybírají ta nejlepší vína a šampaňské.Jedním z nich je i Maxim's Champagne Cuvée Brut zlatě jantarové barvy s květinovým buketem, aroma bílého ovoce a tóny citrusů, na patře je svěží, s chutí sušeného ovoce a briošek, dlouhý závěr.
Toto víno je z vinohradu, ve kterém rostou kořeny staré alespoň 70 let a to na převážně vápencové (Portlandské) půdě. Je to bohaté a velkorysé víno plného těla s aroma minerality a ovoce jako meruňka a ananas.
Magnum lahev klasického Chablis od Domaine Hamelin.Výborné Chablis, krásné ovocné tóny čerstvých jablek, broskví a švestek, na patře s tóny karamelu, v závěru minerální. Perfektní k ústřicím, předkrmům s mušlemi, k rybám s bílými omáčkami i bílému masu.
Další z výborných vín od rodinného vinařství Di Lenardo z regionu Friuli. Svěží a živý merlot intenzivní rubínové barvy s fialovými odlesky, intenzivní a složitý buket, na patře plné malin a jahod s čistým a dlouhým závěrem. Výborně se hodí k různým těstovinám, steakům, grilovanému masu, vyzrálým sýrům. Servírujte
Velmi silná třešňově červená barva, působivý buket s okouzlujícím aroma zralých borůvek a šťavnatých třešní, na patře fascinující souhra ovoce, svěžesti a elegantních tříslovin, velmi harmonické víno. Skvělý společník k těstovinám nebo pizze.
Další z výborných vín od rodinného vinařství Di Lenardo z regionu Friuli. Svěží Chardonnay, výborně se hodí k mořským plodům, kuřecím a krůtím steakům, měkkým sýrům. Servírujte při teplotě 12°C.